Dentro de la campaña #PSPVenTotsElsPobles, la diputada autonómica Carmen Ninet visitará Albuixech el martes 20 de enero. Se trata de una charla-cafè con la diputada socialista que se realizará a las 20,00 horas en el Centre Cívic, Plaza Vicent Andrés Estellés, 1.

En el acto participarán también  José Vicente Andreu, Secretario General del PSPV-PSOE d’Albuixech y Alcalde del municipio y Víctor Jiménez Bueso, Secretario General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord y Portavoz Socialista en el Ayuntamiento de Rocafort.

Carmen Ninet es Diputada en las Corts Valencianes. Ha pertenecido a la V, VI y VII legislatura y ha sido secretaria de la Mesa de las Corts y portavoz adjunta del Grupo Parlamentario Socialista.

En el marc de la campanya #PSPVenTotsElsPobles, la diputada autonòmica Carmen Ninet visitarà Albuixech el dimarts 20 de gener. Es tracta d’una xarrada-cafè amb la diputada socialista que tindrà lloc a les 20:00 hores en el Centre Cívic, Plaza Vicente Andrés Estellés, 1.

A l’acte assitiràn també José Vicente Andreu, Secretari General del PSPV-PSOE d’Albuixech i Alcalde del municipi, i Víctor Jiménez Bueso, Secretari General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord i Portaveu Socialista a Rocafort.

Carmen Ninet és Diputada en les Corts Valencianes. Ha pertangut a la V, VI i VII legislatura i ha estat secretària de la Mesa de les Corts i portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista.