La Diputada provincial y Portavoz del PSPV-PSOE en Moncada, Concha Andrés visitará Foios este viernes, en el marco de  la campaña #PSPVenTotsElsPobles. Al acto asistirán también Víctor Jiménez Bueso, Secretario General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord y portavoz socialista en Rocafort, y Enrique Baselga, Secretario General del PSPV-PSOE de Foios.

La cita será el viernes 16 de enero, en el Llar de la Música. El acto-debate comenzará a las 19:30 horas y posteriormente habrá una cena abierta a militantes y simpatizates del PSPV-PSOE.

Concha Andrés es Diputada Provincial en la Diputación de Valencia y Secretaria de Coordianción de Diputaciones en la Comisión Ejecutiva Nacional del PSPV-PSOE.La Diputada provincial i Portaveu del PSPV-PSOE a Moncada, Concha Andrés visitarà Foios aquest divendres, en el marc de la campanya #PSPVenTotsElsPobles. A l’acte assistiran també Víctor Jiménez Bueso, Secretari General del PSPV-PSOE de l’Horta Nord i portaveu socialista a Rocafort, i Enrique Baselga, Secretari General del PSPV-PSOE de Foios..

L’encontre serà deviniera 16 de gener, a la Llar de la Música. El debat comentar a les  19:30 hores i posteriorment hi haurà un sopar obert a militants i simpatitzants del PSPV-PSOE.

Concha Andrés és Diputada Provincial en la Diputació de Valencia i Secretaria de Coordianció de Diputacions a la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE.