El PSOE inicia a València la seua presa de contacte amb els representants socialistes en els diferents parlaments autonòmics. El suport del PSOE al canvi a la Comunitat Valenciana és total: Espanya necessita una Comunitat forta que el PP és incapaç de construir.

Els diputats socialistes en Els Corts treballaran conjuntament amb els diputats en el Congrés per a conformar una alternativa seriosa que regenere la democràcia i elimine la corrupció, que acabe amb l’elevada desocupació i lluite contra les desigualtats i la pobresa.

Els diputats socialistes a València i Madrid demostren una unitat que no existeix en el Pàg. Nosaltres mantenim a Madrid el que diem i fem a València. El PP vota una cosa ací i una altra a Madrid.

Només els socialistes garantim treballar en bloc perquè la Comunitat Valenciana deixe de ser una autonomia marginada: rebem menys diners i açò sumat a la pèssima gestió del PP provoca un deute de 35.000 milions.

L’única solució possible per als problemes dels valencians passa per un canvi a la Comunitat Valenciana que porte al PP a l’oposició. Els socialistes som la garantia d’un canvi SEGUR I *CONFIABLE que solucione els problemes dels valencians.

El PSPV-PSOE inicia en Valencia su toma de contacto con los representantes socialistas en los diferentes parlamentos autonómicos. El apoyo del PSOE al cambio en la Comunitat Valenciana es total: España necesita una Comunitat fuerte que el PP es incapaz de construir.

Los diputados socialistas en Les Corts trabajarán conjuntamente con los diputados en el Congreso para conformar una alternativa seria que regenere la democracia y elimine la corrupción, que acabe con el elevado desempleo y luche contra las desigualdades y la pobreza.

Los diputados socialistas en Valencia y Madrid demuestran una unidad que no existe en el PP. Nosotros mantenemos en Madrid lo que decimos y hacemos en Valencia. El PP vota una cosa aquí y otra en Madrid.

Sólo los socialistas garantizamos trabajar en bloque para que la Comunitat Valenciana deje de ser una autonomía marginada: recibimos menos dinero y esto sumado a la pésima gestión del PP provoca una deuda de 35.000 millones.

La única solución posible para los problemas de los valencianos pasa por un cambio en la Comunitat Valenciana que lleve al PP a la oposición. Los socialistas somos la garantía de un cambio SEGURO Y CONFIABLE que solucione los problemas de los valencianos.