Jiménez: que Fabra explique per què no inverteix en l’Horta Nord

October 26, 2014 in Destacades, Noticias, Sin categor by admin

El secretari general del PSPV-PSOE de l’Horta Nord ha lamentat que “Alberto Fabra vinga a aquesta comarca a donar lliçons de gestió municipal i de lluita contra la corrupció quan en les poblacions en les que governem després de la gestió del PP, tenim serioses dificultats per a atendre les necessitats dels nostres veïns perquè hem de destinar un alt percentatge del pressupost a pagar els deutes contrets”.

Jiménez feia aquestes declaracions després de la reunió del President de la Generalitat i del PP amb els alcaldes “populars” a Rocafort, “m’haguera agradat que el President de la Generalitat ens explicara als veïns de l’Horta Nord per què tenim una de les inversions per càpita més baixes de la Comunitat” indica.

Des de les anteriors eleccions municipals, els ajuntaments en els quals governa el PSPV-PSOE han fet grans esforços per a seguir mantenint uns pressupostos socials, dirigits a atendre a les famílies, unes competències que sistemàticament incompleix la Generalitat. Jiménez lamenta que en la visita a la comarca, Fabra “no s’haja reunit amb els extreballadors de RTVV que viuen en les poblacions limítrofes al Centre de Producció, o amb els col·lectius socials que veuen minvats els seus drets amb cada mesura del PP o amb el Consorci Comarcal de Serveis Socials l’Horta Nord que tenen dificultats de funcionament pel deute que la Generalitat no salda amb ells”.

Per al secretari general dels socialistes de la comarca, el problema de la corrupció és un problema del PP i d’Alberto Fabra que és el seu president, “si vol acabar amb la corrupció que comence per expulsar del PP a tots els regidors i diputats imputats”. A l’Horta Nord hi ha imputats entre les files dels populars de Montcada o Paterna, “un símptoma més que els casos de corrupció són el cas PP, una forma de fer política que va en contra dels veïns, s’han dedicat tots aquests anys a governar per a beneficiar a uns pocs i buidar les arques públiques”.